VIDEO: Un politist roman face SENZATIE pe net! Cum reactioneaza agentul in fata unui smecher care refuza sa prezinte actele

Agentul de politie din imagini a reusit sa atraga admiratia mai multor utilizatori Facebook pentru modul in care a rezolvat problema unui sofer recalcitrant care a refuzat sa prezinte actele la control, scrie bzi.ro. Materialul video este realizat chiar de catre sofer.

In imagini se vede cum politistul din Suceava il informeaza pe sofer ca a fost oprit pentru ca nu purta centura de siguranta si pentru ca a oprit intr-o zona in care stationarea era interzisa.

Agentul de politie il roaga pe barbat sa prezinte actele la control, insa acesta refuza. Tot cu refuz este intampinat politistul si in momentul in care ii cere soferului sa iasa din masina. In plus, barbatul nu-i permite politistului nici verificarea portbagajului. In cele din urma, dupa ce vede ca soferul refuza sa colaboreze, politistul deschide portiera si incearca sa-l dea jos pe sofer. Barbatul se opune din nou si il injura pe politist, moment in care acesta il si loveste.

Potrivit bzi.ro, cei mai multi utilizatori Facebook au apreciat modul in care s-a comportat politistul. Ba mai mult, soferul se poate considera norocos ca nu era in SUA, unde ar fi fost mult mai repede pus la pamant, probabil si cu pistolul la cap.

Adauga un comentariu

comentarii
Revista presei © 2014 Bez.ro · Toate drepturile rezervate
Drepturile de autor pentru stiri si imagini apartin publicatiilor mentionate in sursa.